Cautare

794 de rezultate pentru "robert toma" (3.09 secunde)
A fost acolo directorul nostru sportiv, Robert Balaet, a vazut conditiile, nu mai vrem sa mergem cu ochii inchisi, asa cum am facut-o anul trecut", a declarat Petre Grigoras, pentru sportingorj.ro.
Ionut Stancu, Alin Vigariu, Laurentiu Boroiban, Robert Saceanu, Marius Pasare si Sergiu Popescu. ... Mai sunt ceva probeleme cu actele, dar nea Jean Nitulescu ne-a promis ca se rezolva in doua-trei zile", a declarat mijlocasul Robert Saceanu, pentru GdS.
Robert Muresan (Superbike 1000), Ionel Pascota (Supersport 600), Adrian Liviu Petrovici (Debutanti 600), Iuliu Mihai (Debutanti 1000), Razvan Mates (125 SP/moto 3 & Juniori I+85).
El a inventat cutiile Petri pe vremea cand lucra ca asistent al lui Robert Koch, care este considerat a fi "parintele" bacteriologiei moderne. ... Intre 1877 si 1879, Petri a fost trimis la Imperial Health Office din Berlin, unde a devenit asistentul lui Robert Koch.
As face orice PENTRU TINE, Robert! ... La scurt timp mesajele de incurajare au inceput sa curga pentru Robert si Rafaela.
La Palatul Arhiepiscopiei, Robert Carsen si Gianandrea Noseda ne propun o lectura proprie a operei Rigoletto de Verdi, iar pe scena Grand Theatre de Provence, Patrice Chereau si Esa-Pekka Salonen reviziteaza Elektra lui Strauss.
Inedit este si copacul urias din 3.300 de pietre de carneol, facut de fiul meu, Robert", ne-a spus Rodica Florea.
Robert Turcescu (38 de ani) si Oana Sarbu (46 de ani) au decis sa-si spuna "adio", dupa o relatie care dura de mai bine de 10 ani.
Tudor Alin Robert participa la targurile traditionale organizate in Bucuresti, dar si la cele organizate la Sala Dalles.
Aceste scrisori, destinate cu precadere prietenilor sai cei mai buni, precum Robert Howard si Robert Bloch, sunt adevarate marturii ale capacitatilor sale intelectuale.
Ackerman, Robert Bloch siRobert E. ... A fost foarte profund afectat de sinuciderea lui Robert E. Howard. In 1936 i s-a pus diagnosticul de cancer la colon si malnutritie.
Avocatul lui Gigi Becali, Robert Ionescu, a declarat pentru MEDIAFAX ca a fost sambata la Penitenciarul Rahova cu doi calugari de la Muntele Athos, pentru a solicita drept de vizita la Gigi Becali, acestia dorind sa oficieze duminica o slujba la biserica unitatii de detentie.
De curand, in presa, a aparut un articol in care ministrul Justitiei, domnul Robert Cazanciuc, intr-un mod foarte elegant, a incercat sa dezamorseze posibilele efecte ale unei afirmatii extrem de grave facute, pe o anumita retea de socializare, de catre domnul Catalin Predoiu, fostul ministru al Justitiei din vremea guvernarii PDL, asupra unui posibil ‘blat’ intre Guvernul Ponta si Comisia Europeana in privinta noului Raport MCV.
Mitul "astronautului stravechi" ce a bantuit ca o adevarata manie deceniul dupa 1970, a impulsionat - toata lumea e de acord - aparitia unei importante lucrari - Misterul Sirius (1977), opera lui Robert K.
Robert Russell de la Tufts avertizeaza: ... Robert Russell de la Tufts, un alt expert in vitamina B12, spune ca varstnicii ar trebui sa ia suplimente de B12.
Mai mult decat atat, asa cum au scos la iveala Robert Hastings si Robert Salas, au existat observatii de OZN-uri care au coincis cu blocarea unor rachete pe care erau montate arme nucleare.
Robert Jacobs din jurnalul MUFON din ianuarie 1989, confirm ca totul este adevarat, asa cum este prezentat. Si da, am raspuns astfel si altor investigatori care m-au intrebat in trecut, dar numai dupa ce Dr.
Robert Hastings, un activ investigator in aceasta directie, si-a publicat, in 2008, concluziile a 35 ani de anchete, in care a intervievat aproape 100 de fosti militari, inclusiv pensionari ai US Air Force, personal de la rachetele nucleare:
Mai aproape de zilele noastre, cercetatorul belgian Robert Vendelanotte si-a consacrat o mare parte a vietii studiului filozofiei oului, creand in aceasta directie o noua disciplina de studiu care se numeste ovobiologie. Robert Vendelanotte afirma ca:
Robert Lanza, doctor in medicina la Universitatea Wake Forest, specialist in cercetarea celulelor stem si autorul teoriei biocentrismului, spune ca moartea este doar o iluzie, pentru ca intreaga realitate este doar un construct mental al starii noastre de constienta si ca nu ar putea exista daca nu ar fi perceputa de noi.
google-analytics.com